Danmarks Indsamling 2018 – børnearrangement

Lørdag 3. februar 2018

2017-indsamlingsshowet i Turbinen gik over al forventning. Der blev samlet i alt 36.108 kr. ind som ubeskåret gik til at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande. Det lokale band – Escape 42 – står igen klar til at samle penge ind i samarbejde med Turbinen og Popshit Records lørdag d. 3. februar 2018.

 

Eftermiddagens program er rettet mod børn under 12 år – gerne ifølge med ældre søskende, forældre og bedsteforældre. Hvert barn med billet kan tage to personer over 12 år med helt gratis. Der kan hentes gratisbilletter i Værkets reception eller via denne side.

Program:

‘Christian & Ko’ vil med garanti skabe en god stemning med glade og aktive børn. Børnene vil under koncerten opleve sig som en vigtig del af det, der foregår. Der skal hoppes og danses. Der skal råbes og klappes. Bandet er klar til fest.

‘Christian de Wildes Utrolige Trylleshow’ er fuld af gakket magi for børn og deres forældre. Showet er proppet med skøre indfald og masser af deltagelse fra publikum. Glæd dig til grin og trylleri for fuld udblæsning.

Dette er første del af indsamlingshowet. Fra kl. 17:30 vil bands fra Randers kombineret med udenbys navne forsøge at slå sidste års indsamling.

Mere info om aftenens arrangement: http://turbinen.dk/#!/id/danmarks-indsamling-2018