Musiksalonen – Brendan Power

Turbinen på tour
Mandag 19. marts 2018

Mundharpe som du aldrig har hørt det før!
Med sit imponerende c.v, der tæller samarbejde og indspilning med bl.a stjerner som Sting, Van Morrison, Kate Bush og Paul Young har Brendan Power etableret sig som intet mindre end en legende på instrumentet, og nu gæster han Musiksalonen i Kristrup.

   Jacob Venndt om Brendan Power:
  “ Brendan har betydet utrolig meget for min karriere som kromatisk mundharpespiller. Først og fremmest har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham om at udbrede kendskabet til det japanske “high-end” mundharpe-mærke Suzuki – som Brendan arrangerede, at jeg fik en sponsoraftale med.
Som inspiration er Brendan den mest vidtfavnende musiker på instrumentet i dag, og hvad enten han spiller funky blues/jazz med sine loop-pedaler og effektmaskiner, kinesisk, arabisk, tyrkisk eller – hans største specialitet, som han også har turneret hele verden rundt med: irsk folkemusik – eller bruger instrumentet kreativt i sit “songwriter-virke”, så sidder man altid tilbage med åben – smilende – mund!”
I dag har Brendan sit eget mundharpefirma i Canterbury i England, hvor han designer og skaber “power harps” i alle mulige forskellige størrelser og designs. Han er også en hyppigt benyttet musiker til filmmusik og har været featuret på soundtracks, der bl.a har vundet  en Golden Globe og en Oskar.
Kort sagt er Musiksalonen pavestolt over at kunne præsentere en verdensstjerne som Brendan her i lille Kristrup.Publikum kan se frem til en intim solo-performance, der emmer af humor, varme, generøs virtuositet og stjernestøv.