Comedy Zoo on Tour – Anders Fjelsted, Heino Hansen og Melvin Kakooza

Onsdag 8. november 2017

Comedy ZOO On Tour i november byder på: Heino Hansen og Anders Fjelsted samt den nykårede DM i standup-mester Melvin Melvin Kakooza.

Heino Hansen er blevet belønnet med anmelderroser som “en kæmpe succes” for sit show “Heino i hegnet”, og Anders Fjelsted, vores alle sammens yndlingsbøv, hitter for tiden med sin podcast “Fjelles fodboldfjol”.

Heino Hansen har skabt sig en kometkarriere inden for standup. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til “Talentprisen” samt i “DM i standup” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumfavorit og nr. 2 i selve finalen. Heino har i år kunnet opleves i DM i standup, men “kun” som vært, så hans mange fans kan glæde sig til et opleve ham på Comedy ZOO On Tour, i et helt nyt sæt med supersjovt materiale.

Anders Fjelsted har mere end 20 år på bagen som komiker og gennem sin karriere beriget os med de to onemanshows , “Barnligt voksen” og “Lige ved og voksen”, der begge blev store publikumsuccesser. Til forskel fra de tidligere shows er han dog alligevel begyndt at indse, at han som familiefar med rækkehus i Holte og et konstant flow af regninger nok alligevel er den, der er nødt til at tage ansvar. Men det bliver han ikke mindre morsom af.

Melvin Kakooza vandt overbevisende DM i standup søndag den 3. september og fik både seernes, publikums og dommernes stemme i et show, hvor han lagde publikum for sine fødder. Det er første gang, han tager på turné rundt i landet. Skal du være blandt de første til at se ham, så er chancen her nu! 🙂