HUSH

Få billetter
Lørdag 28. april 2018

Danske countrydarlings gør comeback

Med over 100.000 solgte album er HUSH en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

HUSH har udgivet fire studiealbum. Det seneste er live-albummet med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret fra 2012.

De seneste år har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum ”Natlys”, og hun medvirkede i sidste års “Toppen af poppen” på TV2.

Michael Hartmann var i maj med til at løfte hele oplevelsen af Joan Osborne-koncerten med sit fænomenale guitarspil. Sammen med koncertens initiativtager Kent Olsen på trommer og Morten Jay på bas udgjorde han det særlige Turbinen-band, som spillede sammen med den Grammy-nominerede amerikanske sangerinde og hendes to musikere, og de gjorde det så godt, at optagelserne fra lydprøven nu er med på det album, som Joan Osborne udsendte den 1. september. Det er et album med Bob Dylan-covers, og nummeret “Tangled Up In Blue” er mikset til pladen på baggrund af optagelser fra den aften.


Pressen om Hush:

Nordjyske

”Det var smukt, og med den konstatering skal opfordringen gives videre: Tag ud og hør dem, hvis de spiller et sted i nærheden af dig!”

BT:

”…Det fås ikke bedre øst for Tennessee…”

Gaffa:

”Hush rørte publikum i Odense med deres varme udtryk og menneskelige tekster. Publikums fastlåste blikke fortalte alt om, den intensitet som koncerten indeholdt. Nærmest eskapistisk.”

JydskeVestkysten:

“… Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne … Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer.”