Kaosambassaden præsenterer

Onsdag 6. december 2017

Ung musik, der er så ung, at den næsten ikke kan blive yngre!

Kaosambassaden er et projekthus og en kreativ sparringspartner for alle unge mennesker, der har lyst til at bruge deres fritid på noget, der interesserer dem.
Mange af disse unge mennesker arbejder med musik. Både i øvelokalet og i studiet på Kaosambassaden er der dagligt et højt aktivitetsniveau, og alle optrædende denne aften har en eller anden forbindelse til Kaosambassadens kreative miljø.
Douchebag Academy indtager Turbinen med deres første koncert i DK. Verdens måske bedste band er klar til at sparke aftenen i gang med festligt poppunk, sommerstemning og dumme jokes. Bandet inkluderer medlemmer fra bl.a. Escape 42.

Sukkerfar og Flødedreng er på mange måder indbegrebet af dansk musik, et lækkert beat kombineret med lyrisk genialitet i særklasse! En duo, der tit bliver sammenlignet med nogle af de bedste makkerpar verden hidtil har set, musikkens svar på Batman og Robin. De har udgivet et hav af tidløse klassikere, som for eksempel, ”Jeg er din store kærlighed” og ”D!ckpic”. En ting er at høre dem i radioen, men for at få den fulde oplevelse, bliver man nødt til at se dem live! Det beviste de i sommeren 2017, da de spillede Danmarks hidtil fedeste koncert til Kaosambassadens havefest i festugen, men de har lovet, at de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at forbedre denne rekord til nye, uanede højder! Rekordforsøget finder sted på Turbinen i Randers, og som noget helt eksklusivt er du inviteret! Lad bare pengepungen blive liggende derhjemme, for Sukker og Fløde giver entréen!

Frank Disco er en alsidig rock-trio, som består af tre unge drenge. Lyden består af bragende rock-riffs, melodiøse sange og alle de fede pop-tekster. Frank Disco formår at komme ud over scenekanten med kæmpe attitude og får hele publikum med.
Frank Disco blev sidst set i finalen til Von Hatten Prisen 2017.