Canned Heat (US)

 • Billetter Tilkøb
 • De legendariske ukronede amerikanske blues & boogie-konger i Canned Heat giver for første gang koncert på Værket. Glæd dig bl.a. til hits som ’Going Up The Country’, ‘On the Road Again’ og ‘Let’s Work Together’.

  I forbindelse med udgivelse af deres nye studiealbum ’Finyl Vinyl’ 5. april 2024 kommer Canned Heat en sidste gang til Europa i juni, hvor de efter knap 10 år atter kan opleves til to eksklusive koncerter i Danmark – først på Værket og dernæst i Amager Bio.

  Albummet, som er det 35. i rækken, markerer bandets første studieudgivelse i 15 år. Det blev indspillet i Burbank, Californien, med gæsteoptrædener der bl.a. inkluderer Joe Bonamassa. På ’Finyl Vinyl’ leverer de den karakteristiske lyd, der kombinerer gamle bluesrødder med en psykedelisk vinkel.

  Canned Heat blev dannet tilbage i 1965 i Los Angeles af Alan “Blind Owl” Wilson (1943-1970) og Bob “The Bear” Hite (1943-1981). Bassisten Larry “The Mole” Taylor (1942-2019) fra 1966. Trommeslageren Fito de la Parra kom med i 1967 og har siden været den drivene kraft i bandet. De har været et af de betydeligste bands, der sprang ud af Flower Power-generationen og var i 1969 hovednavn på den originale Woodstock Festival, hvor de stod øverst på plakaten over navne som bl.a. Jimi Hendrix, Janis Joplin og The Who – og har siden opnået verdensomspændende berømmelse med en enorm tilhængerskare.

  Nogle af deres mest kendte sange tæller bl.a. ’Going Up the Country’ (hørt over 157.800.000 gange på Spotify!), ’On the Road Again’ og ’Let’s Work Together’, der alle blev blev internationale hits og som siden er blevet fortolket af utallige musikere – og ikke mindst brugt i reklamer, politiske kampagner og er at finde på mangt et filmsoundtrack.

  Canned Heat består af
  Trommeslager Fito de la Parra, har været med siden 1967.
  Dale Spalding (vokal, guitar, mundharmonika), der har været en del af bandet i 17 år.
  Guitarist Jimmy Vivino, var bandleder i ’Late Night with Conan O’Brien’ og spillede over 4.000 timer i forskellige Conan O’Brien-tv-shows.
  Bassist Rick Reed (tidligere medlem af bands som Paul Butterfield, Chicago BR og Fabulous Thunderbirds)

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Også på plakaten