Allan Taylor

Onsdag 7. oktober 2020

Vi beklager at måtte meddele, at Folkemusik i Randers' koncert med Allan Taylor på Turbinen i efteråret desværre aflyses på grund af en brækket arm.

Du kan selvfølgelig få dine billetter til koncerten refunderet – inklusiv billetgebyret – og det kan du helt frem til 1. oktober 2020 på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. Vær opmærksom på, at billetsalget er åbent mandage, onsdage og fredage fra 11.00-14.00.

Vi behandler henvendelser om refusion inden for billetsalgets åbningstider.

Vi beklager generne, dette måtte medføre.

De bedste hilsener,
Turbinen – på vegne af Folkemusik i Randers.

_

Britiske Allan Taylor er en af de sidste store sangere og sangskrivere tilbage fra de glade 60’ere. Taylors sange henter sin inspiration og sine fortællinger fra et levet liv på landevejene og fra barer og caféer rundt om i Europa.

I mere end 50 år har Allan Taylor turneret flittigt rundt i hele verden, og nu er turen endnu en gang kommet til Danmark på den helt store farvel tour for en af de mest markante, nulevende 60’er folkemusikere.

Glæd dig til at opleve en af tidens helt store guitarister og sangere, der verden over anses for et folkemusikalsk idol.