Allan Vegenfeldt – Artist Talk

Fredag 13. november 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus flyttes Artist Talk med Allan Vegenfeldt til ny dato i efteråret - 13. november 2020.

Dine billetter er stadig gyldige, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur. Det kan du – helt frem til 1. maj – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til tirsdag 14. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket / Turbinen

_

Inden koncerten med det danske rockband The Sandmen har forsanger Allan Vegenfeldt sagt ‘ja tak’ til at lade fans og koncertgæster komme lidt tættere på ham og bandet, når han stiller op til live-interview – eller Artist Talk – i Turbinens lounge inden koncerten. Hør mere om forsangeren selv og det nye album fra efteråret ’19, ‘Himmelstormer’, når Gaffa-journalist og musikansvarlig, Michael Gonzalez, sætter Vegenfeldt i stævne.

The Sandmen blev dannet i midt-firserne i København og deres energiske garagerock har i løbet af mere end to årtier henrykt fans i Danmark og i udlandet, hvor bandet blandt andet har spillet legendariske CBGB i New York og Whiskey-A-Go-Go i L.A. Læs mere om deres koncert på Turbinen.

Billetkøb til Artist Talk forudsætter gyldig billet til aftenens koncert.
For sent ankommende lukkes ikke ind. Kom derfor i god tid.