Almost Irish

Onsdag 11. november 2020

De fire brødre i Almost Irish har siden barnsben dyrket musikken og især den traditionelle folkemusik fra Irland, Skotland og England. Med Almost Irish giver brødrende de traditionsrige gamle folkesange en tur igennem deres eget musikmaskineri - men stadig med den ypperste respekt for den originale lyd og fortælling.

Almost Irish byder på håndlavet irsk og skotsk folkemusik, der giver anledning til smil, tårer, skrål og taktfaste klapsalver. Folkemusik i Randers har inviteret familiebandet indenfor på Turbinen for at lade de fire brødre bjergtage publikum på en så “næsten irsk” aften, at det bliver svært at kende forskel.

Almost Irish startede som en duo med brødrene Rasmus og Alexander Nielsen, og siden er de yngre brødre Lukas og Jacob kommet til. De fire Nielsen-drenge har fra en tidlig alder dyrket musikken gennem faderens gamle vinylsamling, der rummede musik fra flere forskellige egne. De har alle sammen set sig særlig lune på folkemusikken og turnerer nu rundt som Almost Irish.

I Folkemusik i Randers har vi flere gange haft fornøjelsen af Almost Irish, og vi tør godt garantere en festlig aften med masser af kendte og ukendte sange fra drengenes enorme repertoire.