An Evening with Martin Sexton

Torsdag 7. november 2019

Gå ikke glip af denne intime koncertaften med amerikanske Martin Sexton – en fantastisk singer/songwriter med et ekstremt højt kunstnerisk niveau.

Som en succesfuld og anerkendt stjerne i hjemlandet er han stadig et ubeskrevet blad i Danmark og resten af norden. Martin Sexton turnerer med sit niende studiealbum ‘Mixtape of the open Road, som bl.a. modtog denne udtalelse i Magasinet Rollingstone: “Outstanding taste in songwriting as well as a soul-marinated voice.”

Fra delstaten New York og som den tiende af 12 børn fik Sexton sin musikalske begyndelse ved at synge i gaderne og metroerne i Boston i starten af 90’erne. Nu mange år senere er han stadig ligeså uafhængig, men headliner legendariske spillesteder som The Fillmore og Carnegie Hall og har været med til at påvirke en generation af moderne amerikanske artister. Bl.a. har verdensstjernen John Mayer udnævnt Sexton som en af hans yndlingsartister. Se blandt andet det fine klip nedenfor, hvor de to optræder sammen med Sextons sang ‘Can’t stop thinking bout you’.

Martin Sextons sange har optrådt i tv-serier som Scrubs, Parenthood, Masters of Sex, men det er hans levende liveshows, ærlige tekster og gudsbenådede sangstemme, der får hans fans til at komme tilbage efter mere.

I efteråret 2018 besøgte han Danmark for første gang til to udsolgte koncerter på ‘Husets Teater’, der ligesom Turbinen arrangerer intime og nærværende koncerter, hvor publikum kommer helt tæt på kunstnerne.