Andreas Odbjerg

Torsdag 24. marts 2022

Kom og føl dig selv 100, når Andreas Odbjerg tager sine hits, nye numre, intense scenenærvær og humoristiske historiefortællinger med til en helt særlig koncertoplevelse på Turbinen!

Fynske Andreas Odbjerg har taget tilløb til det store uundgåelige gennembrud som soloartist længe. Inden da har han både brugt tiden på at været med i X-factor, at blive nummer to i finalen i The Voice, begynde på sangskriverlinjen på Det Rytmiske Konservatorium og ikke mindst arbejdet sammen med et væld af nogle af de største nye danske artister, hvor han har brugt sit uovertrufne talent udi sangskrivningens kunst.

Men nu er det Odbjergs tur! 2021 blev for alvor året, hvor han sang sig ind i danskernes hjerter og historiebøgerne med ”i morgen er der også en dag”. En sang, der har sat sig i danskernes livshistorier. Så glæd dig til at blive væltet bagover, når Andreas Odbjerg indtager Turbinen med sine bedste venner og en hitparade, der indebærer storhittet ”føler mig selv 100”, ”velkommen tilbage”, ”i morgen er der også en dag”, ”STOR MAND” og en lang række nye numre.

Andreas Odbjerg er desuden nomineret til den store pris, ‘P3 Prisen’, ved P3 Guld 2021.

Hvis du vil varme lidt ekstra op til koncerten med Andreas Odbjerg – udover at lytte til hans musik – så kan du i DR-podcasten ’Splittet til atomer’ høre Andreas fortælle om processen med at skrive megahittet ’føler mig selv 100’. Og du kan lære ham, musikbranchen og andre musikere bedre at kende i den podcast, han har sammen med bandmate Mads Julius Dyrst – Odbjergs Orakler.