Annika Aakjær med band

Få billetter
Lørdag 5. september 2020

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets arrangementer i marts. Det betyder også, at Annika Aakjær-koncerten flyttes - til 5. september 2020.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
    OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

Annika Aakjær begejstrede Turbinens publikum med sit soloshow ENEBARN sidste efterår, og nu har sangerinden og skuespilleren annonceret sin ankomst til Randers endnu en gang. Denne gang med fuldt band og helt nye sange, forlyder det sig:

“Når den værste vinter er forbi, fylder jeg tourbussen, med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst ka li.”

Annika Aakjær albumdebuterede i 2008 med den anmelderroste plade ‘Lille Filantrop’, der gav hende Steppeulv-prisen som “Årets Håb”.
I alt tre albums har hun i baggagen med 2016’s ‘Lykkens Gang’ som det seneste. Hun har også medvirket i teatersucceserne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et Twist’ samt filmen ‘Dirch’ og tv-julekalenderen ‘Julestjerner’ fra DR.