Annika Aakjær med band

Lørdag 28. marts 2020

Efter succesfulde soloturné og one woman shows er sangerinde og skuespiller Annika Aakjær tilbage med band for at gå ud med lidt større armbevægelser på Turbinen til foråret.

Annika Aakjær begejstrede Turbinens publikum med sit soloshow ENEBARN sidste efterår, og nu har sangerinden og skuespilleren annonceret sin ankomst til Randers endnu en gang. Denne gang med fuldt band og helt nye sange, forlyder det sig:

“Når den værste vinter er forbi, fylder jeg tourbussen, med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst ka li.”

Annika Aakjær albumdebuterede i 2008 med den anmelderroste plade ‘Lille Filantrop’, der gav hende Steppeulv-prisen som “Årets Håb”.
I alt tre albums har hun i baggagen med 2016’s ‘Lykkens Gang’ som det seneste. Hun har også medvirket i teatersucceserne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et Twist’ samt filmen ‘Dirch’ og tv-julekalenderen ‘Julestjerner’ fra DR.

Billetsalget starter onsdag 2. oktober kl. 10.00.