Annika Aakjær – ENEBARN, et one-woman show

Lørdag 3. november 2018

Annika Aakjær har ladet bandet blive hjemme og besøger Turbinen solo med sin guitar for at få publikum til både at grine og græde.

De sidste to gange, Annika Aakjær har gæstet Turbinen, er billetterne hurtigt blevet udsolgte, og i februar i år var sangeren og sangskriveren Live i Loungen med sit band for fuldt hus.
Vi er derfor glade for igen at kunne præsentere hende på Turbinen – denne gang som solo-optrædende og for endnu flere i Turbinens sal.

Til efteråret turnerer Annika Aakjær landet rundt med sit nye one-woman show, ENEBARN, hvor sangeren og sangskriveren har ladet bandet blevet hjemme. Hun besøger Turbinen alene med sin guitar, sin særlige evne til at balancere det melankolske og det komiske og med sin medrivende musik.

Hun er især kendt for sine tekster og for sine særlige live-optrædener, hvor hun bevæger og underholder på samme tid. Den forestående solo-tour er ingen undtagelse. ENEBARN handler  blandt andet om at gå igennem livet med en følelse af at være alene. Med sin sædvanlige kombination af musik og komik sigter sangeren og sangskriveren efter for alvor at vække følelserne hos publikum og få dem til både at grine og græde.

Annika Aakjær albumdebuterede i 2008 med den anmelderroste plade ‘Lille Filantrop’, der gav hende Steppeulv-prisen som “Årets Håb”.
I alt tre albums har hun i baggagen med 2016’s ‘Lykkens Gang’ som det seneste. Hun har også medvirket i teatersucceserne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et Twist’ samt filmen ‘Dirch’ og tv-julekalenderen ‘Julestjerner’ fra DR.