Aoife Scott & Band

Torsdag 24. september 2020

Den prisvindende, irske folk-sangerinde tager sit band med på Turbinen og deler ud af sin passion for traditionel irsk musik og tekster, der kredser om dybt personlige fortællinger samt irsk historie og sociale forhold i Irland i dag.

Aoife Scott er ud af en gennemført folkemusisk-familie, nemlig Black-familien med Frances og Mary Black – nogle af de bedst sælgende sangerinder i Irland – og der er ingen tvivl om, at den unge sangerinde og musike Aoife har arvet noget af talentet. Allerede med sin debut ‘Carry the Day’ i 2017 trådte hun ind på folk-himmelen som et stjerneskud og modtog hele to Irish Folk Awards og tog på udsolgte turnéer i Australien, USA og Europa.

Aoife Scotts fantastisk smukke stemme og udtryksfulde sange er helt enestående og vandrer ubesværet går fra det skrøbelige og æteriske til det kraftfulde. Sangene er præget af hendes passion for traditionel musik med tekster, der kredser om dybt personlige fortællinger og blandt andet irsk historie og sociale forhold og giver et facetteret og personligt billede af forholdene i Irland i dag.

Glæd dig til at opleve hende live på Turbinen, når Folkemusik i Randers slår dørene op til en forrygende aften i selskab med Aoife Scott og hendes velspillende band.