Aura

Torsdag 27. september 2018

15 danske og fire tyske spillesteder er netop blev indtaget i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt Auras dedikerede fanbase. Derfor er det med stor glæde, at turnéen til september 2018 har fundet plads til Turbinen, som vil danne den perfekte ramme for en unik og personlig koncertoplevelse.

I sommeren 2017 udsendte Aura sit længeventede tredje album ‘Cant’ Steal the Music’ som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. ‘Can’t Steal the Music’ er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en ‘Danish Music Award’ for ‘Årets bedste popudgivelse’.  I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun ‘Årets kvindelige kunstner’ ved ‘Danish Music Awards’. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved ‘Danish Music Awards’.

Det er med dette album, arsenalet af det store bagkatalog samt et forløb af kommende singler, at Aura vil bruge resten af 2018 samt starten af 2019 på at intensivere sit live-forløb i Danmark.

 

Inden Aura går på scenen har du mulighed for at opleve Sofie Daugaard, der optræder solo med egne, intense sange.

Sofie Daugaard lader sig inspirere af kunstnere som Maggie Rogers og Norah Jones, og hendes sange har med tiden lagt sig til rette i et afdæmpet, organisk univers med en personlig lyrik og en vidtspændende, stærk, sensuel vokal. Som Mads Langer udtrykte det i forbindelse med hendes gæsteoptræden på Grøn Koncert: “Sofie har et helt særligt udtryk, og det blev jeg fanget af lige med det samme, jeg så det.”