Austin Lucas (US)

Torsdag 16. december 2021

Amerikanske Austin Lucas er lyden af sydstaternes landeveje og ægte følelser og musik i en smuk smeltedigel af amerikanske roots-genrer som blues, country, folk - fremført med en frisk og punket attitude.

Turbinen får besøg fra “den anden side af dammen”, når amerikanske Austin Lucas besøger os med sine solide og ærlige sange fra et liv som omrejsende musiker. Der er lige dele bevingede ord og følelser og støvede “country roads”, når Austin Lucas folder sin historiefortælling ud i sine fantastiske sange.

Musikeren fra Indiana har skabt en ærkeamerikansk lyd i en smeltedigel af det nordamerikanske kontinentets indbyggede genrer som folk, roots, country og klassisk rock, men skiller sig ud ved at fremføre det hele med en anarkistisk og punket foragt for normer og genregrænser.

Resultatet er bundærlige og bundsolide sange med udlængsel, som har bragt ham med på turné med blandt andre Willie Nelson. Glæd dig til at opleve stor musikalitet, ægte følelser, wanderlust og ikke mindst fremragende musik, når Austin Lucas træder ind på scenen.

Turbinen Discover
Turbinen Discover retter søgelyset mod nye og spændende artister, der enten er på vej op fra undergrunden eller etableret kunstnere, der endnu ikke er nået mainstream. Vi har nøje udvalgt artister, vi spår en stor fremtid, og du kan opleve dem i intime koncerter på Turbinen, som karrieren tager fart.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, siger om Austin Lucas:
“Har dit country også altid savnet et snert af punk? Gavflaben fra Indiana er den ægte vare, og når han først griber guitaren og smøger cowboyskjorteærmerne op, er det som at sidde på ladet af en musikalsk firhjulstrækker på en støvet landevej sydstaterne.”

Se flere Turbinen Discover-artister her.