BAAL

Lørdag 9. november 2019

Det legendariske danske teaterrockband BAAL gjorde comeback i 2016 for at markere 20-årsjubilæet for debutalbummet og er vendt tilbage for fuld styrke med et helt nyt album i bagagen.

Man har aldrig kunnet vid esig helt sikker på, hvor man har BAAL, og hvad femmands-bandet egentlig er for en størrelse. Med pompøs og følelsesladet rock og et helt unikt udtryk kom BAAL væltende ind på scenen med debutpladen ‘Sensorama’ i 1996 med et udtryk, som ingen har ramt siden. BAAL er ‘one of a kind’ med Bjørn Fjæstad i front med sin distinkte vokal og ufravigelig rock-DNA formidlet gennem musikerne, der bakker ham op.

Efter flere års pause fra 2008’s ‘Behind Your Echoes’ fandt BAAL sammen igen i 2016 og genudgav ‘Sensorama’og fejrede jubilæet. Men det var ikke nok med en engangsforestilling. I den svenske ødemark og i fynske Korinth satte de sig ned for at finde ud af, hvordan BAAL anno 2010’erne lyder, og det gav en masse materiale, som er blevet til albummet ‘Time Is Old’ og koncerter rundt om i hele landet.

Glæd dig til storslået såkaldt teaterrock, når BAAL indtager Turbinen til november.