BAEST + special guests

Fredag 5. marts 2021

De danske dødsmetal-darlings i BAEST har deres tredje fuldlængdealbum på trapperne, og det markerer de - sammen med særlige gæster - med en aften i tungmetallens tegn på Turbinen.

BAEST har taget Danmark og udlandet med storm, siden de sendte debuten ‘Danse Macabre’ på gaden i 2018. De århusianske dødsmetallere har turneret Europa tyndt med genrens legender som Entombed A.D., Aborted, Abbath og Decapitated – og udsolgt spillesteder på deres soloturnéer.

Til foråret tager udyret så igen på en turné, der tager dem rundt om i hele Danmark, men også Rusland og hele det europæiske fastland. Som noget af det første vender de dog forbi Turbinen i Randers – og medbringer special guests til en metal-extravaganza-aften i det randrusianske, hvor de også præsenterer dugfrisk dødsmetal fra deres kommende plade.

Bandet, der for alvor har sat dødsmetallen ind i folkebevidstheden med GAFFA-forsider og live-optrædener i prime-time, sparker nemlig til foråret endnu en gang alle døre ind, når de sender deres tredje fuldlængdealbum på gaden, der har fået titlen ‘Necro Sapiens’.

Aftenens gæsteoptrædener offentliggøres løbende.

Vælg endnu mere marts-metal – og spar en hundredemand!
Udover døds-darlingerne i BAEST byder Turbinen på mere metal i marts! Den 25. marts kommer buldrende Bersærk og indtager spillestedet til endnu en aften i tungmetallens tegn! Smider du begge koncerter i indkøbskurven kan du spare en 100-mand i det hele – ved at vælge “metal-rabat”. Det betyder to metalkoncerter for i alt 290,-!
(Kan ikke kombineres med U25-rabat)