Barselona

Lørdag 14. november 2020

Først bragede frem på den danske musikscene med hele to anmelderroste debutplader, udsolgte koncerter i hele landet, P3 Guld-nominering og optrædener på Roskilde, Heartland og Smukfest. Så trak pop-duoen Barselona stikket og gik i studiet igen. Til efteråret er de klar med en ny turné '1 Dag Er Vi 1 Minde' - hvor de besøger Turbinen i Randers.

Rud Aslak og Rasmus Theodor – kendt i folkemunde som pop-duoen Barselona – vender i efteråret tilbage til landevejen efter et år, hvor rampelys og anmelderroser er blevet byttet ud med tid i studiet og ny musik.

Barselona blev en realitet i 2017 og tog musik-Danmark med storm – deres drengede og alligevel eftertænksomme og drømmende musikunivers gjorde dem lynhurtigt til radio- og anmelderfavoritter – og på bare to år udkom duoen med EP’erne ‘Drengepop’ og ‘Sommerkys’ samt hele to debutalbums på samme tid – 2019’s ‘Legebørn’ og ‘Hjertebank’. Herefter fulgte et år med udsolgte shows over hele landet og festivalkoncerter på NorthSide, SPOT Festival, Roskilde og Smukfest.

De to produktive herrer trak i efteråret sidste år stikket fra turnélivet og rampelyset og dedikerede sig til at skrive ny musik. Nu drager de endelig ud igen, og til efteråret kan du opleve den driftige duo på Turbinen i Randers, når de tager fat på deres ‘1 Dag Er Vi 1 Minde’-turné.

Support: Goss
Mads Damsgaard kendt fra Reptile Youth og nu som soloartisten Goss er med, når Barselona besøger Turbinen. Modsat electrorocken fra Reptile-dagene er Goss et eftertænksomt og følelsesladet, poppet univers med en moden og nærværende sangskrivning. Goss’ debutalbum rammer gaden den 16. oktober, så der er mulighed for at lære sangene at kende, før han rammer Turbinen.