Bon Jovi Jam

Fredag 14. december 2018

Der er garanteret megahits fra Jon Bon Jovi, når et af landets bedste hyldestbands tager New Jersey-bandets stærke materiale med på Turbinen og serverer det respektfuldt, kyndigt - og ikke mindst energisk.

“Vi kan ikke ændre historien – men vi kan genleve den”.
Det er mottoet for hyldestbandet, Bon Jovi Jam, der de seneste år har turneret over hele landet med deres spektakulære hyldest til New Jersey-bandet med den ikoniske forsanger Jon Bon Jovi. Med en sætliste, der garanteret indeholder megahits som “Livin’ on a Prayer”, “It’s My Life”, “You Give Love a Bad Name”, og “Bad Medicine”, indtager Bon Jovi Jam Turbinen til december til en rockfest af 80’er-glamske proportioner.

Bon Jovi Jam lover at gå ‘all in’, og deres sceneshow tager udgangspunkt i en klassisk Bon Jovi-opstilling med lyd, lys, røg og roterende podier. Kort sagt alt det lir, der skal til for at sikre et rockbrag af Bon Jovi’sk kaliber. Med stor respekt for kildematerialet trækker de Turbinen op til god stemning og gengiver den velkendte lyd af det legendariske rockband, der i år blev indlemmet i Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, og dets eviggyldige budskab om tro, håb og kærlighed. Så sæt kryds i kalenderen og oplev “Bon Jovi” serveret kyndigt i højt tempo.