Bremer/McCoy

Fredag 31. januar 2020

Bremer/McCoy - og deres meditative og melodiske instrumentalmusik - kan helt eksklusivt opleves i Turbinens lounge i det nye år ved en ganske særlig intimkoncert med begrænset antal billetter.

Med den fjerde udgivelse i fuld længde, efterårets ‘Utopia’, er duoen Bremer/McCoy – med fornavnene Jonathan og Morten – klar til at tage ud lade publikum nyde de nye kompositioner live.

De to komponister er i øjeblikket måske mest kendt for deres medvirken på Peter Sommers ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’ , men med ‘Utopia’ er Bremer/McCoy for alvor nået ud til et bredt publikum. Det er derfor en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere duoen ‘Live i Loungen’ for et begrænset antal publikummer.

På duoens nye plade finder man i instrumentalstykkerne både håb, fortvivlelse, melankoli og glæde, når man lægger øregange til den drømmende kombination af minimalistisk, nordisk loungejazz og neoklassisk musik.

Jonathan Bremer
Kom for alvor i jazz-scenens spotlys, da han i 2010 blev husbassist på den genåbnede Montmartre i København. Han har turneret med Niels Lan Doky over hele verden og er i dag pladeselskabsdirektør og producer ud over at være udøvende musiker.

Morten McCoy
Startede sin musikalske rejse ved at grave i jamaikansk musikkultur som musiker, komponist og koncertarrangør og DJ. Sidenhen har også den øst- og vestafrikanske musik fået hans opmærksomhed. Morten McCoy har blandt andet komponeret musik til den danske spillefilm ‘Underverden’ fra 2017 – og sammen med Jonathan Bremer modtog han prisen som ‘Årets Komponist’ samme år.

Læn dig tilbage i loungens behagelige møblement og nyd melodiske og meditative stykker af instrumentalmusik ved en eksklusiv intimkoncert med Bremer/McCoy.