Brophy’s Law

Torsdag 27. maj 2021

Dette arrangement er pga. corona-nedlukning flyttet fra d. 14. januar 2021 til 27. maj 2021. Billetkøbere til den oprindelige koncertdato er blevet kontaktet direkte.

Brophy’s Law, Celtic Rock Band med base i København, består af tre englændere, en skotte og en dansker. De fire udenlandsbriter har fået deres liv vendt på hovedet af Brexit – på trods af, at de ikke havde stemmeret til folkeafstemningen i 2016. Kunne de blive i Danmark? Kan de spille i resten af Europa? Kan de besøge England? Ingen ved det.

Forsanger Neil Brophy henter inspiration til sangene fra blandt andre Bob Dylan, Billy Bragg og The Pogues – og sangene er fyldt med sociale kommentarer. Sangene kommer til fuldt udtryk emd Brophy’s Law, der spiller med en dragende folk-rock-lyd i en kombination af traditionel og moderne folkemusik på blandt andet mandolin, sækkepiber, banjo og fløjte.

Tidligere kendt som Neil Brophy Band, har bandet i en del år været en favorit på mange danske festivaler, samt festivaler i Storbritannien og Belgien, hvor Neil som charmerende frontfigur gentagne gange bekræfter publikummet i, at de er “lucky people”. I denne nye Brophy’s Law-opstilling har bandet allerede fået opbakning og rosende ord med fra publikum og anmeldere inden for folkemusikken. Som blandt andre Graham Jones, der er forfatter af ‘Last Shop Standing’ og ‘The Vinyl Revival and the Shops That Made It Happen’, som sig

– Neil Brophy er en af de usungne helte i musikken. Med hans tankevækkende tekster burde han blive anerkendt som en af vores vigtigste singer-songwriters. Hans nye album ‘True Stories’ er hans hidtil bedste værk. Top klasse!

Ved at blive medlem af Folkemusik i Randers kan du spare 50,- på hver billet, du køber til et FiR-arrangement. (Max 4 billetter pr. koncert pr. medlem).