Dicte & Frederik Vedersø feat. Line Felding

Lørdag 21. september 2019

De to anerkendte musikere og sangskrivere Dicte og Frederik Vedersø er gået sammen i et stærkt samarbejde om gode sange med nærværende og smukke harmonier. Duoen har allieret sig med sanger og cellist Line Felding og giver koncert til efteråret.

Sangerinden Dicte og Frederik Vedersø fra bands som The Eclectic Moniker og The White Album er klar med et dugfriskt musikalsk samarbejde, der er på vej ud i landet og til Turbinen. Sammen med sanger og cellist Line Felding drager Dicte og Vedersø ud med helt nye kompositioner, hvor der er lagt vægt på vokalharmonier og det forfinede arrangementer.

“Frederik har en eminent stemme, der bevæger sig fra det glasklare til det mørke med ekstrem flair for smagfulde harmonier – og så spiller han sofistikeret lækker guitar,” siger Dicte om sin nye samarbejdspartner.

De to har en fællesudgivelse på trapperne, og når de til september kan opleves på Turbinen, tager de sangene derfra med og mixer med nye udgaver af sange fra begges bagkatalog.

“For os drejer det hele sig om den gode sang med det smukkest mulige arrangement; nøgenhed og skønhed i samklang med det rå og forrevne”, siger Frederik Vedersø. Og Dicte supplerer:
“Det bliver gennemsigtigt som kammermusik og med gennemslagskraft som et rockband”, siger hun.

Glæd dig til et helt nyt og spændende samarbejde med dygtige sangere og musikere i perfekt harmoni med Dicte, Vedersø og Line Felding.