Die Herren

Fredag 27. januar 2023

Kom og vær med til festen, når de populære Die Herren leverer noget af det største og bedste fra U2!

Die Herren kalder deres koncertrække i 2021/22-sæsonen for ’U2 de Force’ – og du kan godt allerede begynde at glæde dig. Med over 2.000 koncerter på bagen siden 1991, stor musikalitet og stor kærlighed til U2 er der garanti for en festlig aften, når Die Herren spiller alle de største U2-sange som eksempelvis ’One’, ‘With or Without You’, ‘Sunday Bloody Sunday’, ‘Vertigo’, ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’, ‘Where the Streets Have No Name’ og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med det velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan.

Om Die Herrens besøg siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

I har spurgt og spurgt, og vi har lyttet. By popular demand kommer Die Herren altså nu til Turbinen i januar, hvor de sparker koncertåret 2023 i gang. Jeg har altid selv holdt meget af U2, siden ’Sunday Bloody Sunday’ blæste mig bagover til en forfest tilbage i folkeskolen. ’Achtung Baby’ er et af musikhistoriens helt store værker i min bog, og ’If God Will Send His Angels’ fra ’Pop’ kan stadig den dag i dag tvinge en tåre frem i øjet på mig.

Karrieren igennem har U2 leveret stærke sange, der går lige i hjertet, og siden Bono, Edge, Larry og Adam ikke havde tid i kalenderen til at kigge forbi denne gang, glæder jeg mig til at blive tøet op i vinterkulden, når altid træfsikre Die Herren tænder op under det største og det bedste fra U2.”