Dopha

Fredag 16. april 2021

𝘒𝘰𝘯𝘤𝘦𝘳𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘧𝘭𝘺𝘵𝘵𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭 𝘯𝘺 𝘥𝘢𝘵𝘰 - 16. 𝘢𝘱𝘳𝘪𝘭 2021 - 𝘴𝘰𝘮 𝘧ø𝘭𝘨𝘦 𝘢𝘧 𝘴𝘬æ𝘳𝘱𝘦𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢-𝘳𝘦𝘴𝘵𝘳𝘪𝘬𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘱𝘳. 13. 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 2021. 𝘉𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵𝘬ø𝘣𝘦𝘳𝘦 𝘩𝘢𝘳 𝘧å𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘬𝘦𝘥.

Dopha er på ingen tid blevet et af dansk pop-musiks største skud på stammen. Dopha er fra Randers-forstaden Romalt og har inden sit store gennembrud været en del af Turbinens talentudviklingsprogram. Vi glæder os til at Dopha på hjemmebane i foråret!

Med musikalske forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones har Sofie Daugaard – eller Dopha – fundet sin helt egen hylde i det danske pop-landskab. Med fængende melodier og medrivende vokal med en kombination af barnlig betoning og moden eftertænksomhed skaber Dopha et musikalsk indtryk, der bliver siddende i hovedet, også efter musikken er slukket.

I foråret vender Dopha hjem til Randers og Turbinen, hvor hun i flere omgange har været en del af talentudviklingsprogrammet og har spillet opvarmningskoncerter for blandt andre Nicklas Sahl og Aura. Nu er turen kommet til hendes helt egen headliner-turné, der i foråret altså bringer hende forbi Turbinen sammen med et fuldt orkester bag sig – og en forvarslet fuldlængdeudgivelse i rygsækken.