Mark Le Fêvre – Bøvl!

Ekstra
Fredag 10. maj 2019

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende komikere, der med sine Disney-fortolkninger af hverdagsproblemer og karikerede jyske tirader om sovs og slankekure har vundet stor popularitet online. Med værtstjansen på TV2 Zulus Stjernekigger slog han for alvor sit gennembrud fast, og nu er Mark Le Fêvre klar med sit første one man-show, Bøvl!, som han tager med forbi Turbinen til marts og maj.

Han er manden bag online-succesen Jyde-Man og kendt som ham, der bl.a. giver danske YouTubere tørt på i sit program på TV2 Zulu, Stjernekigger. Komiker Mark Le Fêvre er stormet fremad i de senere år, og nu er han klar med sit første one man-show nogensinde.I showet ‘Bøvl!’ blander Mark Le Fêvre personlige historier og skarpe jokes,  der vil få folk til at være flade af grin og glemme alt om små og store problemer. I showet er det nemlig Marks problemer, der er omdrejningspunktet, og han tumler med det samme som alle andre.

Om showets titel siger Mark selv:
– Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt.

Komikerens sketches og online-komik har skaffet et efterhånden imponerende følge på Facebook. 225.000 får hver uge et indblik i Le Fêvres farverige verden, og vi er glade for nu at kunne præsentere ham live i Turbinen i 2019.