Elisabeth

Torsdag 21. oktober 2021

Koncerten med Elisabeth er desværre aflyst – billetkøbere har fået besked.

Det er desværre ikke muligt at gennemføre koncerten med Elisabeth som planlagt, derfor har vi i samarbejde med artisten besluttet at aflyse koncerten.

Alle, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet indenfor de næste 3-4 uger. Pengene bliver overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage – helt frem til og med 30. september 2021 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.

Værkets billetsalg har åbent alle ugens dage fra 11.00 – 18.00.