Everybody’s Talking

Få billetter
Torsdag 19. marts 2020

Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl udgør tilsammen Everybody's Talking, og når de går på scenen er der garanti for en helt unik, musikalsk oplevelse.

Everbody’s Talking behøver efterhånden ingen introduktion. Kendt som Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe går Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl på scenen som selvudnævnt ‘old-boys-band’ og giver publikum en unik, musikalsk oplevelse. Opskriften er relativ simpel:

Tre barstole, tre mikrofoner og et hav guitarer kombineret med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri, så har man Everybody’s Talking.

Sidst Turbinen havde besøg af Everybody’s Talking var det til stor ros fra Randers Amtsavis’ anmelder. Bl.a. med følgende ord: “Aftenen igennem var Jimmy Colding særdeles velsyngende, og de to andre supplerede forbilledligt, så vokalharmonierne sad lige i skabet. Den rene og usminkede vellyd. Billy Cross og Lars Maasbøl, der havde et helt arsenal af guitarer med på scenen, holdt sig heller ikke tilbage og demonstrerede gang på gang deres store musikalske kompetence.” Vi glæder os til at gentage succesen.