Frekvens Tour

Fredag 17. september 2021

I 2020 så et nyt regionalt samarbejde dagens lys. Ni unge bands tog på tur rundt i regionen som en del af det populære koncept Frekvens Tour. På trods af corona kunne de unge arrangører i 2020 melde syv ud af turnéens ni koncerter udsolgte, og i år kan spillesteder i regionen atter lukke dørene op for Frekvens Tour anno 2021.

Frekvens Tour 2020 blev en kæmpe succes, og når touren vender tilbage i 2021, må man formode, at musikerne, publikum og spillestederne er mere klar til musikken end nogensinde før. Frekvens Tour er målrettet midtjyske bands og musikere i alderen 15-25 år, der skriver sin egen musik, og som er klar til at blive guidet på vejen til de større midtjyske scener. Det hele kulminerer, når de udvalgte bands i efteråret 2021 tager på turné rundt til ni spillesteder i regionen.

Udover at få muligheden for at spille på de større, regionale scener deltager de udvalgte bands og musikere i en række workshops, som ikke blot hjælper dem med at udvikle deres musik og scene optræden, men også klæder dem godt på til at forstå musikbranchens helt specielle dynamikker. Det er altså ikke kun scenen, man forbereder dem på; de coaches også i markedsføring, økonomi, teknik og god lyd til livekoncerter.

Konceptet er ikke kun med til at skabe givende arrangementer for regionens unge. Frekvens Tour er også med til at støtte og udvikle de unge musikalske talenter i nærområdet ved at give dem muligheden for at komme ud og spille i professionelle rammer.


Frekvens Tour arrangeres i et samarbejde mellem Fermaten, Kulisselageret, Paletten, Pavillonen, Generator, Kedelhuset, Subhuset, Bakkehuset og Turbinen