Fries Before Guys

Torsdag 17. september 2020

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets arrangementer i marts. Det betyder også, at Fries Before Guys udsættes til 17. september 2020.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

– Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
– Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
– Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

‘Det bliver mellem os’ er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Siden 2016 har lyttere troligt tunet ind i Fries Before Guys-universet, som det nordjyske venindepar Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard har skabt, der er blevet kendt og elsket for at give rørende, rammende og morsomt indblik i deres venskab, og hvordan de oplever at være unge kvinder i dagens Danmark. Som årene er gået, er Fries Before Guys kun blevet mere populær, og i skrivende stund kan den prale af mere end 5 millioner downloads og en nominering for Årets Lyd ved 2019’s Zulu Awards.

I foråret 2019 udgav makkerparret bogen ‘En som os, der strøg til tops hos boghandlere og presse, og som blev opfulgt med en turné rundt med live-shows. Det gav blod på tanden hos makkerparret, og nu er de klar med endnu en omgang live-show på Turbinen til foråret.

Meet & Greet – mød Josephine og Nanna!
Efter aftenens live-show vil der være rig mulighed for at møde Nanna og Josephine, hilse på og nappe en selfie eller stille et spørgsmål om podcasten.