Ginne Marker m. band

Fredag 5. november 2021

Det Aalborgensiske stjerneskud, Ginne Marker, kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers anmelderroste debutalbum ’For Seasons To Come’ har allerede gået sin sejrsgang i radioen, pladebutikkerne og pressen, og nye sange er snart på vej fra stortalentets kyndige hånd.

Sidst Ginne besøgte Turbinen, tryllebandt hun hele salen på én hånd, så man kan kun gisne om den oplevelse, der venter forude, når hun denne gang tager et helt band med sig til Randers.

Om debuten sagde anmelderne:

Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.
– Kim Skotte, Politiken ❤️❤️❤️❤️

Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!
– Ivan Rod, GAFFA ⭐⭐⭐⭐⭐ (5 ud af 6 stjerner)

Om den spritnye udgivelse (og svære 2’er) ‘Ulteria’ siger anmelderne:

Jeg fatter ganske enkelt ikke, at én person kan besidde så meget talent.
– Ivan Rod, GAFFA ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6 ud af 6 stjerner)


Turbinens JazzNights

I denne sæson præsenterer vi på Turbinen fire helt unikke jazzkoncerter, hvor fællesnævneren er kant, nytænkning og virkelig høj musikalsk kvalitet. Turbinen bliver disse aftener til en intim jazzklub, hvor en atmosfære med runde caféborde, levende lys og en velassorteret bar danner rammerne om musikken.
Hvis du køber billet til alle fire koncerter, får du de to gratis og sparer 450,-.