Go Go Berlin – Artist Talk

Torsdag 22. november 2018

Det aarhusianske rockband Go Go Berlin har gennem de seneste to år trukket sig mere eller mindre tilbage fra livescenen. Nu er de tilbage, og de har genopfundet sig selv som band. Lyden er ny og 'mere klubbet', og du kan møde bandet i et intimt liveinterview i Turbinens Lounge forud for deres koncert.

Efter et heftigt turnéliv med mere end 200 rejsedage om året trak aarhusianske Go Go Berlin livestikket i 2016. De havde brug for pausen for at skrive deres tredje album. Efterfølgeren til ‘New Gold’ fra 2013 og ‘Electric Lives’ fra 2015. Bandet behøvede også roen, fordi der længe havde ligget et stilskifte og rumsteret i hovederne på kvartetten. Nu er Go Go Berling klar til at turnere igen og præsentere publikum for den nye og ‘mere klubbede’ lyd – Go Go Berlin 2.0.

Forud for deres koncert på Turbinen sætter musikjournalist Michael Gonzalez bandet i stævne i et liveinterview i vores stemningsfulde Lounge. Interviewet er åbent for et begrænset antal publikum, og du har muligheden for – på nærmeste hold – bl.a. at høre bandet fortælle om deres rejse mod den nye lyd i vores såkaldte Artist Talk.

45 billetter udbydes til Artist Talk med Go Go Berlin.
Billetprisen er en flad 50’er, og så følger der en drink med i prisen.

Billetkøb forudsætter billet til aftenens koncert med Go Go Berlin.