Goss

Torsdag 17. marts 2022

Oh my Goss! Til foråret kommer den veloplagte Country Boy, Goss, forbi Turbinen – om sin kommende turné siger han: ”Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyked over at komme ud og spille min musik!”

Vi står klar til at tage imod, når Mads Damsgaard Kristiansen aka Goss drager ud på sin hidtil største Danmarksturné. Han kalder den for ”I FEEL LIKE PLANET EARTH TOUR”, og fortæller bl.a. om den kommende turné:

Jeg glæder mig mega meget til at komme ud og spille min største tour rundt i Danmark nogen. Jeg følger i høj grad, at min musik hører til i hele landet og ikke bare Aarhus og København, så jeg er super glad for, at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyked over at komme ud og spille min musik, som jeg er i de her dage.”

Du kender ham måske fra tiden i det energiske band Reptile Youth, og som solokunstner har han siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl.

Goss hører i den grad til i toppen blandt de mest interessante pop-artister herhjemme, hvilket hans anmelderroste ep ’Homeland Security’ og debutalbum fra 2020 ’Group Therapy’ vidner om, og ikke mindst på grund af det helt særlige nærvær og den energi, han tilfører sine koncerter, når man oplever ham live.

Nu er han klar til at fortsætte sit nye kapitel med de tre nyeste singler ’Ocean’, ’Mad Man’ og ’Adrenaline’ der er en form for videreførelse af den Goss, som vi hørte på ’Group Therapy’ – men samtidig et nyt kapitel, hvor Mads fortsat bevæger sig tættere og tættere på kernen af, hvem han er som artist.