Hanne Boel Akustisk

Torsdag 5. december 2019

Sidste år, da Hanne Boel lagde vejen forbi Turbinen med sin akustiske trio-koncert, var det til en fuldstændig udsolgt sal fuld af begejstrede publikummer. Til december vender sangerinden og hendes dygtige musikere tilbage - og Boel har helt nyt, originalt materiale med i kufferten.

Hanne Boel er ifølge eget udsagn blevet genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest. Nemlig at synge sammen med dygtige musikere foran et publikum. Derfor kan sangerinden heller ikke vente med at tage af sted på Danmarksturné til efteråret, der gør holdt på Turbinen, og gentager 2018’s succes med en akustisk trio-koncert for et siddende publikum.

Sammen med Jens Runge og Jacob Funch genfortolker hun sin egen fortid, ligesom hun giver sig i kast med numre, der står hendes hjerte nær, som hun giver sit helt eget udtryk. Det bliver både soulet, jazzet og blueset, når sangerinden indtager Turbinen, og så bliver der også helt nye sange at lytte til. Hanne Boel er nemlig i skrivende stund i fuld gang med at indspille sit første soloalbum i otte år. Sangene giver hun smagsprøver på, når hun kommer til Randers med sin akustiske trio-koncert.