Hans Philip

Lørdag 12. december 2020

Først var han 'Skørmand', så tog han Danmark med storm som 'Ukendt Kunstner', og sidste år kom Hans Philip så med sin solodebut 'Forevigt'. I december spiller Hans Philip op til både eftertænksomhed og fest på Turbinen.

Hans Philip bragede igennem med Grime-braget ‘Skørmand Ting’ i 2011, men han og produceren Jens Ole McCoy fik først det helt store mainstream-gennembrud i 2013, da de som Ukendt Kunstner sendte debuten ‘Neonlys’ på gaden. Herefter fulgte P3 Talent-prisen, flere Danish Music Awards og platin- og guld-singler som ‘Neonlys’, ‘Fucking Nummer’.

I 2016 meddelte Hans Philip og makkeren Jens Ole McCoy, at ‘Ukendt Kunstner’-projektet var parkeret, og tre år efter debuterede Hans Philip som soloartist med den anmelderroste udgivelse ‘Forevigt’. Pladen præsenterede landet for en hudløst ærlig Hans Philip, der kom ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b.

På Turbinen kan du opleve Hans Philip spille op til både eftertænksomhed og fest, når den efterhånden knap så ukendte kunstner demonstrerer, hvorfor han er i toppen af danske live-performere, og fik Soundvenue til at skrive:
“Hans Philip genoplivede livekoncertens negligerede nærvær […] Umiddelbarheden er nemlig lige netop det, der gør, at det føles så berigende at komme ind under huden på Hans Philip: Intet føles forceret – alt kommer direkte fra hjertet.”

Billetsalget starter 18. juni kl. 10.00.