Historien om R.E.M.

Onsdag 1. april 2020

Som følge af myndighedernes forlængelse af forsamlingsforbuddet pr 23. marts 2020 afholder Værket og Turbinen ingen arrangementer frem til 14. april. Det betyder også, at Historien om R.E.M. aflyses. Billetkøbere kontaktes direkte.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet i løbet af 8 – 10 dage. Pengene vil blive overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 13. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket/Turbinen

_

Glæd dig til musikjournalist Jan Poulsens dybdegående og indlevende historiefortælling, når han kaster sig over at kortlægge det betydningsfulde Georgia-band R.E.M.

Journalist og forfatter Jan Poulsen har fulgt R.E.M. tæt siden begyndelsen i 80’erne. I 2020 kunne gruppen have fejret 40-årsjubilæum – og derfor har Jan Poulsen skræddersyet et foredrag til Loungen om det ikoniske rockband fra Athens, Georgia. Bandet skrev et stort stykke amerikansk musikhistorie i de aktive år fra 1980 til 2011. Med gode melodier, meningsfulde tekster og en velvirkende cocktail af humanistisk indstilling og politiske tekster blev R.E.M. forbillede for tusinder af unge. Ikke mindst på grund af frontmand Michael Stipes mystiske og magnetiske udstråling. Jan Poulsen dykker ned i bandets historie og krydrer det med sjældne musikstykker og anekdoter fra de mange gange, han har mødt bandet.

Dyk med Turbinen ned i musikhistorien
‘Historien om R.E.M.’ er et af forårets fascinerende foredrag på Turbinen, hvor vi går i dybden med musikhistorien sammen med musikjournalister og -eksperter, der har taget skridtet fra fan til fortæller. I Loungens bløde lædermøbler kan du nyde en drink, mens du lader dig underholde og uddanne med myterne og rockhistorien i musikalske foredrag for de nysgerrige lyttere.

Se alle forårets foredrag her.