Hjalmer Akustisk

Fredag 8. november 2019

Den populære sanger og sangskriver Hjalmer er klar til endnu en gang at indtage Turbinens scene med sine velskrevne og prisvindende popnumre. Denne gang er har Hjalmer ladet bandet blive hjemme og tager af sted med guitarist Simon Luth med et akustisk, afdæmpet set-up.

Karrieren flyver af sted over stok og sten for unge Hjalmer, der entrerede den danske musikscene i februar 2017 med singlen ‘Hjem til en anden’. Den 22-årige fynbo har fanget danskernes opmærksomhed med sine folkelige melodier og sin karakteristiske stemme. Den unge musiker har allerede over 11 mio. streams på Spotify og adskillige festivaljobs og turnéer.

2019 er startet endnu mere forrygende end før. Hjalmer har modtaget en Zulu Awards som ‘Årets Nye Navn’ og i marts løb han med GAFFA-prisen som ‘Årets Danske Solist’.

Nu tager Hjalmer så ud til sine fans igen og kommer forbi Turbinen til efteråret. Han har ladet bandet blive hjemme og taget guitarist Simon Luth med sig og sammen står de for at give Hjalmers sange et intimt og nedbarberet udtryk, hvor musikken skæres helt ind til benet.

I meget lang tid har jeg haft lyst til at komme ud – bare mig og min guitar – og møde publikum i øjenhøjde. Jeg vil præsentere publikum for sangene i deres oprindelige og reneste form. Det er sådan sangene er blevet til, og det håber jeg også, at publikum vil opleve, når de hører dem akustisk,” siger Hjalmer.