Hjalmer m. band

Fredag 2. oktober 2020

Hjalmer rykker med bandet fra en stående koncert i Turbinen op i Værkets Ridehus for et siddende publikum for at overholde myndighedernes retningslinjer for at forebygge coronasmitte.

Hvis du har billetter til Hjalmer på Turbinen har du modtaget direkte besked fra os – dine billetter er fortsat gyldige, og du behøver ikke foretage dig noget.

Hits som ‘Dig og Mig’, ‘Istedgade’ og ‘Hjem til en anden’ foldes ud i fuld størrelse, når Hjalmer og band indtager Ridehuset i efteråret!

Hjalmer sendte sidste efterår sit debutalbum ‘Midt i en Drøm eller noget, der ligner’ på gaden – og bakkede det op med blandt andet en intim, akustisk koncert på Turbinen. Koncerten blev udsolgt ganske hurtigt, og det er nu en stor fornøjelse endnu en gang at byde velkommen til den unge fynbo, der har taget det danske musikland med storm siden 2017’s gennembrud.

Denne gang har Hjalmer allieret sig med et fuldt orkester, når han gengiver sine store hits som ‘Istedgade’, ‘Dig og Mig’ og ‘Hjem til en anden’ på Turbinen. Singlerne har sammen med resten af bagkataloget tiltrukket mere end 30 mio. afspilninger på Spotify. Den karismatiske sanger og sangskriver laver opløftende pop-melodier og udstråler en glæde ved musikken, der strømmer ud over scenekanten og bjergtager publikum og anmeldere over hele landet.

I 2019 vandt han en Zulu Award som Årets Nye Navn og en Gaffa-Pris for Årets Danske Solistet og spillede blandt andet et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019. Der er ingen tvivl om, at han har musikken i blodet og er født til scenen.

I sommeren 2019 gav han koncert med sit band og trak mere end 3.500 mennesker af huse og op til Værkets udendørs Amfiscene med. Herfra skrev Amtsavisens udsendte:
“Hvor har Hjalmer dog tæft for at skrive de ‘oplagte’ melodier, de sangbare pop- og rocknumre med appel til et meget stort og bredt publikum. Ledsaget af et band, der på én gang både kan ’sparke røv og være dagligstuepæne.”

Vi glæder os til igen at få besøg af Hjalmer og hans band!

Kom tættere på Hjalmer
Inden Hjalmers allerførste Turbinen-koncert i 2018 lagde han vejen ned forbi spillestedets lounge og gav et live-interview – en Artist Talk – hvor han fortalte om, hvordan han begyndte at spille musik – og vejen ind i branchen. Hør hele interviewet her – i Turbinens Artist Talk Podcast.