Hugo Helmig

Fredag 22. oktober 2021

Koncerten med Hugo Helmig er desværre aflyst – alle billetkøbere er blevet informeret.

Hugo Helmig har netop offentliggjort, at han er nødsaget til at trække stikket og sætte karrieren på pause på ubestemt tid. Vi sender de varmeste tanker til ham og bakker op om hans svære beslutning, da hans sundhed og velvære er det vigtigste.

Du kan evt. læse Hugos egne ord om sin beslutning inde på hans Facebookside her: https://www.facebook.com/hugohelmig

***

I kølvandet på mini-albummet LULU Vol. 1 og den succesfulde single med Lukas Graham ‘Sooner or Later’ – tager Hugo Helmig sin dybfølte, ærlige og ikke mindst medrivende popmusik med ind på Turbinen.

Hugo Helmig bragede gennem lydmuren samt de danske og tyske radio- og streamingkanaler tilbage i 2017 med monsterhittet ‘Please Don’t Lie’. Siden har den unge popstjerne haft sig et par tumultariske år, men viste med mini-albummet LULU VOL.1, at forbindelsen til musikken absolut ikke manglede.

I sommeren 2020 udsendte Hugo Helmig så singlen ‘Sooner or Later’, som er skrevet og produceret sammen med Lukas Graham og startede på et nyt kapitel ikke bare i livet – men også i musikkarrieren. Det bakker han nu op med en turné, der også bringer ham forbi Turbinen i Randers.

Glæd dig til masser af varme, ærlighed og kærlighed kanaliseret ud igennem melodisk popmusik fremført af en fantastisk sanger.

GAFFA sendte fornyligt roser afsted efter Hugos koncert på ØreSound Festival, som de gav 4 ud af 6 stjerner.

SUPPORT: BEINIR
Færøske BEINIRs sange er pakket med energi, svingende rytmer og attraktiv, men spydig lyrik om personlige fortællinger. Sangene rummer en dybde, der beskriver følelsen af at være ung og fortabt i søgen efter sin tilværelse.

BEINIR søger inspiration i forbilleder som Ed Sheeran, Outkast og Bon Iver, der har givet ham både udlængsel og store drømme, men han har formået at forankre det i sit eget skandinaviske udtryk og univers. Dét bliver også eksekveret live, hvor han for nyligt fik flotte anmeldelser fra sin koncert på Uhørt:

”Ind på scenen, helt alene, træder færøske Beinir ind med sin guitar og begynder det, der bliver en af lørdagens allerbedste koncerter [..]. Med imponerende guitarspil og en drum-pedal fyldte Beinir Skatescenen ud med sin vanvittige sangstemme og velskrevne numre.” – Bands of Tomorrow (4,5 ud af 5 stjerner)

En talentfuld kunstner med stort potentiale” – GAFFA (4 ud af 6 stjerner)

Læs mere på BEINIRs Facebookside  eller se, hvad han laver på Instagram