Hugo Helmig

Fredag 22. oktober 2021

𝘒𝘰𝘯𝘤𝘦𝘳𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘧𝘭𝘺𝘵𝘵𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭 𝘯𝘺 𝘥𝘢𝘵𝘰 - 22. 𝘰𝘬𝘵𝘰𝘣𝘦𝘳 2021 - 𝘴𝘰𝘮 𝘧ø𝘭𝘨𝘦 𝘢𝘧 𝘴𝘬æ𝘳𝘱𝘦𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢-𝘳𝘦𝘴𝘵𝘳𝘪𝘬𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘱𝘳. 13. 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 2021. 𝘉𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵𝘬ø𝘣𝘦𝘳𝘦 𝘩𝘢𝘳 𝘧å𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘬𝘦𝘥.

I kølvandet på mini-albummet LULU Vol. 1 og den succesfulde single med Lukas Graham ‘Sooner or Later’ – tager Hugo Helmig sin dybfølte, ærlige og ikke mindst medrivende pop-musik med ind på Turbinen i det nye år.

Hugo Helmig bragede gennem lydmuren samt de danske og tyske radio- og streamingkanaler tilbage i 2017 med monsterhittet ‘Please Don’t Lie’. Siden har den unge popstjerne haft sig et par tumultariske år, men viste tilbage i foråret med mini-albummet LULU VOL.1, at forbindelsen til musikken absolut ikke manglede.

I sommeren udsendte Hugo Helmig så singlen ‘Sooner or Later’, som er skrevet og produceret sammen med Lukas Graham og startede på et nyt kapitel ikke bare i livet – men også i musikkarrieren. Det bakker han nu op med en turné, der også bringer ham forbi Turbinen i Randers.

Glæd dig til masser af varme, ærlighed og kærlighed kanaliseret ud igennem melodisk pop-musik fremført af en fantastisk sanger.