Hugorm

Lørdag 12. november 2022

Hæsblæsende Hugorm er klar med nyt album og tour til efteråret, 'TRO, HUG & KÆRLIGHED, og lægger vejen forbi Turbinen til en koncert, de lover bliver en god kombination af en lussing, en kildetur og en krammer.

Det var en overvældende fed og intens oplevelse forrige gang, Hugorm spillede for et komplet udsolgt Turbinen. Nu kommer de heldigvis igen, og det endda i forbindelse med udgivelsen af et helt nyt album, nemlig ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’, der udkommer til oktober.

Hugorm fortæller selv, at ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ er dem i deres mest ærlige, inderlige og blodige hjørne. Det er sange, som brækker ribben og slår hul i brystkassen, så der er direkte adgang til det hjerte der slår og tvivler og elsker. Et hjerte der gerne vil i kontakt og som tager på landevejen for at komme det. Som bandet selv udtaler:

Vi kan næsten ikke vente med at komme ud på scenerne og stå overfor Hug Army med de her sange. Det bliver en voldsom og hidtil uset kombination af bevægelser: En lussing OG en kildetur OG en krammer på én gang.

Om den kommende Hugorm-koncert siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

Sidst Hugorm væltede Turbinen, er en af de koncertoplevelser, der stadig sidder i kroppen. Anarki, Simon Kvamm i hundemaske og ikke mindst stærke sange i overflod. Højoktane Hugorm er ikke bange for en skid, og deres debutalbum ‘Kom vi flygter’ var en solid saltvandsindsprøjtning, da det udkom i efteråret 2020.

Bandet har ikke mistet deres bid siden, og deres livekoncerter har vist sig at være noget af et udstyrsstykke, så jeg glæder mig stort til, at de endnu engang fyrer op under store sange som ‘Pottemanden’, ‘Charles’, ‘Træmand’ og de helt nye numre, de har med sig.