Hugorm

Fredag 15. oktober 2021

Denne koncert er grundet covid-19 flyttet til ny dato - d. 15. oktober 2021.
Vær opmærksom på, at koncerten starter kl. 21, en time senere end oprindeligt.

Hugorm med Simon Kvamm i front fik det store gennembrud i 2020, og det følger de op på med et besøg på Turbinen, hvor det roste debutalbum ‘Kom Vi Flygter’ spilles i sin fulde længde i én stor energiudladning af en koncert.

Hugorm er et nyt, dansk musikalsk projekt af multikunstneren Simon Kvamm sammen med to musikalske legekammerater i Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm – og debutalbummet ‘Kom Vi Flygter’ og de efterfølgende live-shows har taget publikum og anmeldere med storm.

Trioen med det giftige navn slanger sig nu ud på en forårsturné, som de starter med et brag på Turbinen. Selv siger trioen:
– Vi glæder os som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021! Hvordan verden vender, og hvad man må på spillesteder til marts, ved vi ikke. Men vi ved, at vi er klar på det hele, og at vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de står eller sidder.

GAFFA var forbi, da Hugorm den 1. november besøgte Odense, og udover fem stjerner fra anmelderen, rystede det også følgende kvalitetsstempel af sig:
– Det er simpelthen genialt. Intet mindre.