Hvis livet var en sang

Onsdag 22. september 2021

En af sin generations fornemmeste og mest alsidige skuespillerinder Lane Lind vender tilbage til solo-cabaretformen og høstede i sensommeren 2020 store anmelderroser på den scene, hun i sin tid selv navngav og var med til at skabe – nemlig Café Liva.

’Hvis livet var en sang’ handler om at blive gammel, at se tilbage på ungdommens fejltagelser og velsignelser, om at se det hele lidt klarere nu, selvom øjnene ikke virker så godt, som de har gjort.

Lane Lind har netop modtaget CphCultures Teaterpris: Årets Ærespris – for cabaretten ’Hvis livet var en sang’ med ordene: ”Livsfavnende pragtpræstation!”. Glæd dig til en musikalsk tur ned ad memory Lane sammen med guitaristen Lasse Schmidt. En rejse gennem Lanes liv, karriere og sangene, hun sang, og også nogle af dem, hun drømte om at synge. ’Hvis livet var en sang’ er en medrivende og til tider hysterisk morsom fortælling om et langt teaterliv på de skrå brædder.

Producent: Café Liva

Cabaretmenu
Inden forestillingen serveres en lækker 2-retters middag lavet af årstidens råvarer. Menuerne består af hovedret og dessert samt kaffe. Pris 210 (Menuen serveres kl. 18.00 i Turbinen).