ibens

Fredag 29. marts 2019

Pop-rock-trioen 'ibens' er tilbage, efter de egentlig var gået fra hinanden - med et nyt anmelderrost album og en koncert på Turbinen, hvor du kan høre klassikere som 'Ølstykke i November' og 'Jeg Savner Min Blå Cykel'.

I februar sendte Henrik Marstal, Carsten Lykke og Kristian Oblings Høeg – under navnet ibens – deres helt nye album ‘carstenshenrikskristians’ på gaden og markerede for alvor den unikke rock-trios comeback efter bruddet i 2012. Bandet er tilbage i originale opstilling som på debuten fra 1997, og deres dansksprogede ‘take’ på en klassisk rock-trio-opstilling er drevet af Carsten Lykkes markante vokal og energiske guitarspil, Henrik Marstals melodiske basgange og de hvileløse og pulserende trommer fra Kristian Oblings Høeg. Trioen har opretholdt sit ry for fremragende live-koncerter efter gendannelsen.

ibens har et vellydende bagkatalog og tage fra, når de spiller på Turbinen til marts, så der er gensyn med bandets store hits, ligesom trioen tager noget af det helt nye materiale med. Sange, som GAFFA smed seks stjerner efter, da de skrev: “Et værdigt comeback og en værdig kandidat til årets bedste danske album.”

Vi glæder os til ibens.