I’ll Be Damned – BAEST – Artist Talk

Fredag 28. september 2018

Mød forsangerne Simon Olsen og Stig Gamborg fra to turboladede og hårdtslående rock- og metalbands fra Aarhus. Forsangerne fra hhv. dødsmetalekvilibristerne fra BAEST og de forbandede heavy-rockere fra I'll Be Damned lader et begrænset publikum komme tæt menneskene bag musikken i denne særlige metaludgave af Turbinens Artist Talk.

“Geder og forbandelser” er titlen på fællesturnéen i efteråret for de to hårdtslående aarhusianske bands BAEST og I’ll Be Damned. Dødsmetaldrengene i BAEST og hard ‘n’ heavy-hitterne i I’ll Be Damned har skruet en regulær kraftudladning af en optræden sammen, som du kan opleve i Turbinen i september.

Inden koncerten kan du – helt ekstraordinært – møde de to frontmænd Simon Olsen fra BAEST og Stig Gamborg fra I’ll Be Damned i et liveinterview i Turbinens Lounge – en såkaldt Artist Talk.

Baest fra Aarhus er et relativt nyt skud på den danske metalgren. Etableret i 2015 er bandet nu aktuelt med deres pladedebut, Danse Macabre, fra 17. august, der indtil videre har høstet ganske fornemme anmeldelser, og som bandet har udgivet gennem det internationale pladeselskab Century Media, der også huser store internationale navne som: Queensrÿche, Arch Enemy, Iced Earth og Lacuna Coil. Efter kort tids eksistens fik de flere festivaljobs og er blevet vidt og bredt anerkendte for deres højenergiske liveoptrædener og deres tunge og kreative dødsmetal. Frontmand Simon Olsen er en travl herre, da han også er forsanger i et andet dansk dødsmetalband – Livløs.

Ligeledes fra Aarhus kommer I’ll Be Damned, som siden har 2011 har blæst såkaldt hard ‘n’ heavy-rock bestemt og ukrukket ud, hvor de end kunne komme til det. I slutningen af august har deres andet studiealbum fundet sin vej til hylderne, og bandet er siden debuten blevet spået en stor karriere som et af dansk rocks store udenlandske håb. Det forstår man godt, når I’ll Be Damned opleves live. Energien og fandenivoldskheden er svær at lade fare. Forsanger Stig Gamborg er en mand, der giver sig fuldt ud på en scene – sammen med resten af bandet.

Kom tættere på de to turnerende bands, deres fanatiske frontmænd og bliv klogere på, hvad turnéen “Geder og Forbandelser” går ud på – og bliv klædt ordentlig på til en aften i headbanging og djævlehornenes tegn med Artist Talk. Vi ses!

Der bliver kun udstedt 45 billetter til aftenens Artist Talk, og de kan købes for 50,- inkl. gebyr, og så følger der en drink med i prisen. Køb forudsætter, at man har billet til aftenens koncert.

Se mere om koncerten her.