I’ll Be Damned – BAEST – Prevail

Fredag 28. september 2018

Det er en metalaften af de helt tunge, Turbinen kan præsentere i september. De store internationale håb og tonstunge bands, BAEST og I'll Be Damned blænder op for et brag af en fælleskoncert. Forinden sørger Prevail med lokale Michael Lundquist på guitar at fyre godt og grundigt op under kedlerne. Der er garanti for ømme headbang-muskler.

Dødsmetalbandet Prevail – med den riff-snilde randrusianer Michael Lundquist – er et af tre bands på scenen, når Turbinen har fornøjelsen af at slå dørene op til en metal-aften af den helt tunge slags med noget af det ypperste danske metal.

Dødsmetalbandet Prevail er stiftet af tidligere medlemmer af det legendariske danske folk-metalband, Svartsot, nemlig Claus Gnudtzmann på vokal og Michael Lundquist på guitar. I begyndelsen af marts splittede bandet med forsanger Claus, men har allerede fundet afløseren. Michael Olsson fra bl.a. Blood Eagle er brølet udadtil, når bandet kommer med deres debutalbum fra 2016, War Will Reign, i bagagen, som høstede ti ud af ti kranier hos heavymetal.dk.

BAEST og I’ll Be Damned indtager scenen i spektakulær dobbeltkoncert, hvor de hver især spiller egne numre for til sidst at ende i en energiudladning af dimensioner, når begge bands er på scenen samtidig.

BAEST blev af samme heavymetal.dk fremhævet sidste år som Danmarks nye, store metal-håb. Det er god, gedigen dødsmetal med homage til thrashen og distortionpedaler på overarbejde. Aarhus-bandet blev etableret i 2015, men har allerede høstet anmelderanerkendelse for deres ambitiøse live-optrædener, der har taget dem til blandt andet Copenhell, Royal Metal Fest og Roskilde Festival.

Med inspirationskilder som AC/DC, Pantera og Rage Against The Machine er I’ll Be Damned garant for potent og beskidt hard ‘n’ heavy med melodi og groove. Bandet udgav i 2017 det selvbetitlede debutalbum og har i løbet af foråret været på deres første internationale tourné. I’ll Be Damned spås til at blive Danmarks næste internationale metalnavn, og vi er glade for at kunne præsentere dem og resten af line-up’et, når Turbinen slår dørene op til aften i tungmetallens tegn.

Som noget helt særligt kan du fange de to forsangere fra BAEST og I’ll Be Damned i en Artist Talk inden koncerten. Læs mere om Artist Talken.