Into the Pit: Livløs & Slægt

Lørdag 25. april 2020

Turbinen slår i foråret dørene op til død og ødelæggelse, moshpits og headbanging, når Danmarks store metal-håb Livløs og Slægt giver en øresønderrivende rusketur i Randers. Dyk med Turbinen ned i noget af det bedste, danske metal. Dyk med os - Into the Pit.

Livløs
Aarhusianske Livløs er blandt de største herhjemme, når det kommer til moderne, melodisk rendyrket dødsmetal. Og deres morbide navn er noget af et paradoks, for deres koncerter indgyder alt andet end livløshed. Siden 2014 har døds-kvintetten markeret sig som altid træfsikre i højenergiske koncerter, onde riffs og masser af melodi, growl og screams.

Slægt
”Hvis man ikke er bekendt med Slægt, vil jeg beskrive det som hygge-black,” skriver Heavymetal.dk om Slægt og deres 2018-album ’The Wheel’. Slægt er både ondskab og growl, men også rock ’n’ roll og guitar-licks a la Zeppelin og de gode gamle dage. De er berygtede for deres live-shows og har fået Danmarks mest pessimistiske anmelder Thomas Treo til at bruge adjektiver fra den positive ende af skalaen.

Support: Swartzheim
Bag det ildevarslende, germanofile bandnavn gemmer der sig seks unge gutter fra Klejtrup Musikefterskole med en fælles kærlighed for distortion og alting tungt. På trods af ung alder er kærligheden til metallens ædle kunst til at tage at føle på og på singler som ’Clinical Nightmare’ og ’Bleeding Venegance’ er det thrash og groove-metallen, der står bandets hjerte nært.