Jesper Binzer

Torsdag 16. september 2021

D-A-D-frontmandens succesfulde soloridt fortsætter ufortrødent for fuld smadder med en ny koncert på Turbinen med masser af numre fra 2020's kioskbasker – pladen 'Save Your Soul'.

Jesper Binzer er inkarnationen af dansk rock ‘n’ roll. Gennem knap 40 år i spidsen for D-A-D har han forsynet os alle med rå energi, rock-attitude og et hav af fantastiske sange. Men Binzer forekommer noget nær utrættelig. Ved siden af D-A-D har han siden 2017 også lanceret en succesfuld solokarriere, hvor det andet album fra egen hånd ‘Save Your Soul’ ramte gaden i efteråret 2020.

Det følger Binzer op med en koncert på Turbinen, hvor du kan høre både de nye numre – og dem fra første soloplade ‘Dying is Easy’ fra 2017 – med fuld smadder, når han tager sit særdeles velspillende solo-band med ind på scenen.

Producer på pladen Søren Andersen er også med på guitar og fuldender et stærkt line-up af musikere med Christian Hede Madsen ligeledes på guitar, Anders Borre på bas, Jesper Bo på keys og Jakob Rønlow på trommer.

Varm op med titelnummeret fra den nyeste Binzer-plade herunder – og skynd dig at hapse din billet til rockbraget på Turbinen.

Artist Talk
Inden koncerten kan du komme endnu tættere på Binzer og soloprojektet, når Turbinen inviterer til et live-interview med hovedpersonen selv – en såkaldt Artist Talk. Mød mennesket bag musikken, og giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved ikke at snyde dig selv for Artist Talk inden koncerten. Læs meget mere her.