JJ Paulo – Mama I Made It Tour

Lørdag 2. december 2023

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og på trods af årstiden, er det en veritabel solskinskysset koncert, der venter publikum, når JJ Paulo indtager Turbinen til december.

Joram Johan Paulo, bedre kendt som JJ Paulo, er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende, og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelig energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. Han er et særdeles dynamisk livenavn, og har ved flere lejligheder modtaget 5-stjernede anmeldelser i GAFFA, der også knytter den rammende betegnelse ”afrobeat-extravaganza” på hans koncerter.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, sætter her ord på, hvorfor du skal trodse vintervejret og begive dig afsted til Turbinen, når JJ Paulo kommer på besøg:

Dansk-tanzaniske JJ Paulo er et festfyrværkeri af en performer, og har man i løbet af de seneste år oplevet hans optrædener på blandt andre Roskilde Festival, GrimFest eller senest til dette års GAFFA Prisen, er man ikke i tvivl om, hvorfor man bør tilbringe en mørk og kold decemberaften i selskab med ham, hans store band og deres fuldstændig uimodståelige musikalske overskud. Forvent ufortyndet glæde, storslået showmanship og meget trætte ben dagen efter. Så gi’ Søren Banjomus og Last Christmas en pause denne aften og få en gang musikalsk solskin skudt lige direkte ind i hjertekulen.

Artist Talk
Inden koncerten kan du komme tæt på JJ Paulo, når Turbinen inviterer til live-interview – det vi kalder Artist Talk. Så giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved at komme ind og møde mennesket bag musikken i vores hyggelige Lounge. Det koster kun en 50’er og inkluderer ovenikøbet en drink – læs mere her