Kajsa Vala med band

Lørdag 17. november 2018

Den dansk-islandske singer-songwriter, Kajsa Vala, er ved at lægge sidste hånd på et nyt album, der kommer til at udgøre lydsporet, når hun tager på turné til efteråret, hvor hun også kommer til Randers med sit band.

Det er ikke længere siden end slutningen af marts, at den dansk-islandske sangerinde og guitarist, Kajsa Vala, besøgte Turbinen. Her spillede hun Live i Loungen – solo – for et begrænset antal publikum, der tog rigtig godt imod americana-artistens optræden.

Til november kommer Kajsa Vala endnu en gang på besøg – denne gang for et større publikum i Turbinens sal. Kajsa og bandet har turneret intenst hele foråret og er i øjeblikket i gang med at færdiggøre et nyt album, som de tager med sig på landevejen til efteråret, og som de randrusianske fans også kan se frem til at få et lyt til live til november. Sammen med sit band er hun langsomt ved at høste mere og mere opmærksomhed uden for hjemstavnen Aarhus.

– Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden, siger hun.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument. Fra akustisk guitar og dobro til en stærk, tung elguitar. Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel, og det kan efterhånden sagtens kaldes et tæt sammenspillet hold.