Kaosambassaden præsenterer

Torsdag 13. december 2018

Ung lokal musik, der bare vil ud!

Kaosambassaden er et ungdomsskoletilbud – et projekthus og en kreativ sparringspartner for alle unge mennesker i aldersgruppen 15-25 år, der har lyst til at bruge deres fritid på noget, der interesserer dem. Mange af disse unge mennesker arbejder med musik. Både i øvelokalet og i studiet på Kaosambassaden er der dagligt et højt aktivitetsniveau, og alle optrædende denne aften har en eller anden forbindelse til Kaosambassadens kreative miljø.
Aftenens programnavne beskriver sig selv på følgende måde:

?hALLO: Lyden af Stoltz er abrupt, skræmmende, ubehagelig, up-tempo, visualiserende, computerspilsagtigt, creepy og bestemt ikke for børn.

Hænge & Juppe: Hænge er en ung rapper med kærlighed til oldschool-hiphop, der sammen med sin producer Juppe forsøger at finde en middelvej mellem det gamle og det nye rapmusik. Hænge har 2 udgivelser under bæltet i form af et album og sin nyeste EP ”Sokrates + Tusind Hvæs”. Hans numre varierer, så der er alt fra gammel west coast til mere moderne trapmusik.

My Only Friend: En lyd af energiske guitarriffs, bragende trommer og klassiske rockelementer. – En koncertoplevelse fyldt med rockguitar og melodisk vokal.